hypnotherapie Tilburg en omstreken logo

Hypnotherapie in Tilburg e.o.

Berichten

Berichten op deze pagina zullen betrekking hebben op bijvoorbeeld afwezigheid of sluiting van de praktijk door ziekte, vakantie, verhuizing of andere berichten van belang.

Bij tijdelijke afwezigheid kun je alsnog gewoon je naam en telefoonnummer inspreken. Weliswaar wat later kun je er op rekenen dat je persoonlijk terug-gebeld gaat worden tijdens of na deze afwezigheid. Natuurlijk kun je ook, als je dat verkiest het website-contactformulier gebruiken welke is te vinden onder de link CONTACT rechtsboven. Tijdens of na de periode van afwezigheid neem ik dan contact met je op. Voor afspraken ga je naar Contact

Bericht van afwezigheid: 
Geen bericht

Andere berichten van belang:
Corona maatregelen

In de wachtkamer bij meerdere wachtenden (Max. 3) wordt 1.5 mtr. afstand gehouden en mondkapje gedragen. Ik haal je altijd zo snel mogelijk op zodat je het mondkapje snel weer af kunt zetten. In de praktijkruimte is het makkelijk
om 1,5 meter afstand te houden.

Verzoekt is om het onderstaande bij jezelf na te gaan:
• In de afgelopen 24 uur heb je geen luchtwegklachten gehad, zoals veelvuldig hoesten, keelpijn, loopneus, neusverkoudheid of benauwdheid.
• In de afgelopen 24 uur heb je geen verhoging boven de 37 graden celsius gehad.
• Je voelt je onverklaarbaar niet fit.
• Jij en je huisgenoten (wanneer hiervan sprake) bent/zijn de afgelopen 2 weken niet positief getest op Corona of in aanraking geweest met een Coronapatiënt.

Indien één van de vier situaties hierboven aanhoudend wel op zijn getreden dan vraagt HypnoprevenT je de afspraak af te zeggen. De 48 uurs regeling voor het afzeggen van afspraken komt hiermee te vervallen. Afzeggen is gedurende deze periode van maatregelen volledig kosteloos. Bovenstaande is natuurlijk ook geheel op mij van toepassing en zal de afspraak met jou door HypnoprevenT/mij zo snel mogelijk worden afgezegd.

Het Kloosterhuis waarbinnen praktijk Hypnoprevent en andere praktijkhouders zijn gevestigd nemen binnen het pand als ook in de eigen praktijkruimten een aantal regels voor hygiëne in acht:

• Onder andere worden deurklinken, trapleuningen en lichtknoppen schoon-gehouden.
• Toiletten worden extra schoongemaakt.
• Er zijn niet meer dan 3 wachtenden in de wachtkamer.
• Ook in de wachtkamer wordt de 1.5 meter regel in acht genomen en een mondkapje gedragen.
• We geven elkaar geen hand bij komen en gaan.

Meer informatie over het Corona-virus vind je op www.rivm.nl

Andere berichten van Belang:
Geen berichten 

HypnoprevenT zet sinds 2010 moderne hypnotherapie in als methode voor hoofd, hart en lichaam.