hypnotherapie Tilburg en omstreken logo

Hypnotherapie in Tilburg e.o.

Contact / afspraak

Afspraak maken

Telefonisch is contact op te nemen op Maandag t/m Vrijdag van 08:30 t/m 09:00 op nummer 06–44959101. Ook is na deze tijden te bellen op het zelfde nummer. Spreek bij geen gehoor vanwege gaande sessies gewoon duidelijk je naam en telefoonnummer in. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Je kunt ook het contactformulier hieronder gebruiken. Sessies in de avonduren 19:30 t/m 20:45 uur  zijn mogelijk! Afspraken worden per e-mail bevestigt met daarbij in bijlage een uit te printen intakeformulier en privacyverklaring. Deze vul je in en overhandig je mij persoonlijk bij de eerste ontmoeting. 

Annuleringen

Afspraken/sessies zijn gereserveerde tijden voor jou en voor mij. Een annulering is soms niet uit te sluiten. Daar is begrip voor. Bij tijdig annuleren van een sessie (48 uur van te voren) wordt deze niet in rekening gebracht. Bij annuleren na die 48 uur worden de kosten voor de gereserveerde sessie volledig in rekening gebracht. Annuleringen zijn  telefonisch aan te geven van maandag t/m vrijdag op 06-44959101. Bij geen gehoor spreek je je naam en telefoonnummer in waarna je zo snel mogelijk terug gebeld wordt.

Afspraken:
Telefoon: 06-44959101

E-Mail: info@hypnoprevent.nl
Website: www.hypnoprevent.nl

Bank: NL35 INGB0006030365
KvK: 51914409
BTW: NL001514518B45

NBVH: Reg.nr: 10100
RBCZ: Reg.nr: 403015R
AGB-praktijkcode: Op te vragen
AGB-zorgverlenersnr: Op te vragen
SCAG: 10635

Alle zorgverleners in de complementaire en alternatieve zorg zijn verplicht m.i.v. 1 januari 2017 aangesloten te zijn bij een door de minister van VWS erkende geschil-leninstantie. Praktijk HypnoprevenT is aangesloten bij de NBVH – Nederlandse Be-roepsvereniging Voor Hypnotherapeuten (www.nbvh.nl) en voldoet aan de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen Zorg). Praktijk HypnoprevenT is daarmee gere-gistreerd bij de SCAG-Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheids-zorg (www.scag.nl) en bij de RBCZ-Register Beroepsbeoefenaren Complementare Zorg (www.rbcz.nu). HypnoprevenT verplicht zich hiermee te houden aan de meldcode ‘huiselijk geweld’.  

Bereikbaarheid/parkeren
Praktijk HypnoprevenT is gevestigd binnen ‘Het Kloosterhuis’. Vanaf Centraal Station Tilburg is het zo’n kleine 20 minuten lopen. Kom je met de auto dan is er betaald te parkeren aan het St. Willebrordplein of in diverse omliggende straten. Het St. Willebrordplein is een speelplein met daarop een kale boomstam en een tweetal zitbankjes. Zou je daar naast staan met de kerk achter je dan zie je recht voor je ‘Het Kloosterhuis’ met twee zuiltjes op de voorgrond.

Zie ook: www.hetkloosterhuistilburg.nl

Praktijklocatie Tilburg
Het Kloosterhuis
St. Willebrordplein 4a
5014 BX Tilburg

HypnoprevenT zet sinds 2010 moderne hypnotherapie in als methode voor hoofd, hart en lichaam.