hypnotherapie Tilburg en omstreken logo

Hypnotherapie in Tilburg e.o.

Scholing/studie/ervaring:

• Ik heb de 4 jarige opleiding op HBO-niveau hypno-psychotherapie afgerond bij de NVTH (Nederlandse Vereniging voor Therapeutische Hypnose). Dit is sinds 2018 het huidige HYPENZO-Opleidingen geworden!

• Bijscholingen zijn talloos waaronder bijvoorbeeld: EMDR 1, 2, en 3. Daanaast heb ik vanuit ‘werken aan mezelf’ verschillende trainingen, cursussen en workshops vanuit de humanistische psychologie aan den lijve ondervonden zoals Co-counselen, bio-energetica, transactionele analyse en gestalt-therapie. 

• In 2001 heb ik de 2 jarige opleiding op HBO niveau tot NLP Master Practitioner met goed gevolg voltooid bij het IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie).

• Binnen de NVTH (het huidige HYPENZO-Opleidingen) heb ik in het verleden als docent een aantal jaren de vakken ‘Klassieke Hypnose en Regressie’ verzorgd. Daarnaast blijf ik vanuit interesse en inspiratie me door bijscholing en intervisie verder ontwikkelen als mens en therapeut.

• In 2015 heb ik ‘volgens de PLATO-eindtermen’ met goed gevolg het examen afgelegd van de 16 daagse SHO Registeropleiding: PSBK (Psycho Sociale en Medische Basiskennis).

ervaringen

• Binnen de NVTH (het huidige HYPENZO-Opleidingen) heb ik in het verleden als docent een aantal jaren de vakken ‘Klassieke Hypnose en Regressie’ verzorgd. Daarnaast blijf ik vanuit interesse en inspiratie me door bijscholing en intervisie verder ontwikkelen als mens en therapeut.

• In 2015 heb ik ‘volgens de PLATO-eindtermen’ met goed gevolg het examen afgelegd van de 16 daagse SHO Registeropleiding: PSBK (Psycho Sociale en Medische Basiskennis).

• In 2016 heb ik een 12 daagse training ‘Conversationele Hypnose’ van het IAPCH (International Association of Professional Conversational Hypnotists) met goed gevolg afgerond.

• Verder terug het verleden in heb ik onder andere de 5 jarige HBO-opleiding aan de kunstacademie St. Joost doorlopen en 1 jaar de HSAO (Hoger Sociaal Agogisch Onderwijs).

• Vanuit mijn meer Zijns-georiënteerde kant beoefen ik al vele jaren vipasana-meditatie ‘de basis van het huidige mindfulness’.

HypnoprevenT zet sinds 2010 moderne hypnotherapie in als methode voor hoofd, hart en lichaam.