hypnotherapie Tilburg en omstreken logo

Hypnotherapie in Tilburg e.o.

Tarief en vergoeding

Tarieven en Vergoeding 2024

  •  Het intake/kennismakingsgesprek (75 minuten) € 50,– 
  • Een sessie (75 minuten) voor particulieren € 90,-
  • Avondsessie (75 minuten) voor particulieren € 95,–
  • Zaterdagochtendsessie (75 minuten) € 110,–
  • HypnoprevenT is als ‘zorgaanbieder’ vrijgesteld van BTW.
  • Wijze van betaling: Er is geen mogelijkheid tot pinnen. Betaling van de intake is contant en per direct. Bij voorkeur gepast. Nadat ik je gegevens heb vernomen voor je op te maken factuur kun je de eerst volgende sessies ter plekke betalen met je Smartphone of contant.
  • Een factuur wordt na een sessie meteen meegegeven of toegestuurd.
  • Deze kun je ter vergoeding indienen bij je zorgverzekeraar. Een kopie ervan bewaar je voor jezelf. Lees hieronder verder over ‘vergoeding’.
vergoeding

Voor de opmaak van je factuur en de regels van de zorgverzekeraar, vanwege mogelijke vergoeding zijn de volgende gegevens belangrijk: je adres, woon-plaats/postcode, telefoonnummer, geboortedatum en polisnummer.

Vergoeding

De huidige situatie is zo dat ‘Psycho-Hypnotherapie’ vaak bij diverse zorgverzekeraars (deels) vergoed wordt. Een en ander kan afhangen van je aanvullende verzekering. Benader daarom ‘vooraf’ je zorgverzekeraar! Een telefoontje kan al volstaan. Kijk ook desnoods op de site van je zorgverzekeraar.

Let op: Mocht je contact opnemen met je zorgverzekeraar heb dan mijn AGB-code: 90-043863. bij de hand!

Belangrijk: Sommige zorgverzekeraars laten ‘Hypnotherapie’ onder de noemer ‘Natuurgeneeswijze’ of ‘Alternatieve Geneeswijze’ vallen. Weet dit en informeer er naar bij onduidelijkheid! Mogelijk heb je ook een nieuwe medewerker aan de lijn die nog niet alle in’s en out’s weet. Houd daar rekening mee en vraag door!

Let op: Door regelmatige veranderingen kijk je voor ‘de meest actuele informatie’ over vergoeding op: Zorgwijzer

Kom je niet in aanmerking voor vergoeding dan zijn er soms mogelijkheden bij uitkerende instanties. Mogelijk ook bij een werkgever of een ARBO als klachten werk gerelateerd zijn. De belastingdienst is een mogelijke uitkomst middels aangifte voor gemaakte aftrekbare bijzondere ziektekosten of bij een arbeidsongeschiktheidsuitkering. Heb je een bijstandsuitkering WWB laat je dan informeren bij Sociale Zaken / UWV (Werkplein).

De hierboven vermelde informatie dien je zelf vooraf te achterhalen bij je zorgverzekeraar. Door HypnoprevenT wordt geen verantwoording genomen voor het al dan niet verstrekken en de hoogte van je vergoedingen.

zie voor praktijkgegevens: contact

HypnoprevenT zet sinds 2010 moderne hypnotherapie in als methode voor hoofd, hart en lichaam.